esküvő, fotók, esküvői fotózás, fotós
esküvő, fotók, esküvői fotózás, fotós
TÓTH  TAMÁS
E S K Ü V Ő I  FOTÓS

Tóth Tamás, fotográfus
Budapest, Hungary

Tel.: +36-30-250-0936
E-mail: eskuvoifotot@gmail.com
esküvő, fotók, esküvői fotózás, fotós
A fotózással gyerekkoromban kerültem szorosabb kapcsolatba, amikor tátott szájjal figyeltem fotós nagypapámat, aki mindig megörökítette a meg nem ismételhető, felejthetetlen pillanatokat az emberek életében. Feszült figyelemmel követtem végig, hogyan is tűnnek elő az üres papírról a megörökített emlékek.

Ifjú koromban az alapokat elsajátítva már saját magam is próbálkoztam környezetemet képekben visszaadni. Az irányú ambíciómat, hogy minél szebb és kifejezőbb fotókat készítsek szakemberek segítségével fotósiskolában és sok gyakorlással tökéletesítettem.

Az így kialakított személyes látásmódommal készítek olyan fotókat, melyekkel az embereknek örömet próbálok szerezni. Az elkészült fotó a gép mögött álló ember lelkének egyfajta visszatükröződése. Ezen eszmék figyelemben tartásával igyekszem az esküvőket, rendezvényeket, sportot, gyerekeket és nem utolsósorban a szorosan bennünket körülvevő természetet megörökíteni.

Amennyiben fotóimmal sikerült közelebb kerülni a Kedves Látogatómhoz és szolgálataimat igénybe kívánja venni esküvői fotózásra, úgy kérem keressen fel a megadott elérhetőségeim bármelyikén.

TÓTH TAMÁS - esküvői fotós
Mobil: 06-30-250-0936
E-mail: eskuvoifotot@gmail.com

Főoldal       Galéria     Videok     Bemutatkozás       Partnerek       Árak       Kapcsolat
Esküvői fotózás, esküvői fotók -  2010 Copyright www.eskuvoifotot.hu - www.fotot.hu